Malzemeler :
- 1 paket milföy hamuru
- 1 iri havuç
- 2 patates
- 1 su bardağı haşlanmış bezelye
- 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar
- 1 yumurta akı
- tuz
- Havuç ve patatesleri haşlayıp, rendeliyoruz. Haşlanmış bezelye ve kaşarla karıştırıp, yeteri kadar tuz ekliyoruz.
- 4 adet milföy hamurunu kenarlarından yapıştırarak bir kare elde ediyoruz. Hazırladığımız harcı hamura yayıp, rulo yapıyoruz.
- Buzlukta yarı yarıya donana kadar bekletip, çıkarıyoruz. Yarım cm aralıklarla kesiyoruz. Ve tepsiye diziyoruz. Üzerine de çırpılmış yumurta akını sürüp, pembeleşene kadar fırında pişiriyoruz.
Not : Diğer tariflerim de burada...
cok guzelmis cnm yufka sandim milfoymus:)
YanıtlaSilTeşekkür ederim.Evet milföy.Daha pratik sanki...
SilYAZ NE ZAMAN GELECEK BENDE MERAK EDİYORUM ARTIK :)ELİNE SAĞLIK CANIM..
YanıtlaSilTeşekkür ederim.Gelmeye başladı sanki bugünden itibaren...
SilBenimde cok yaptigim pratik bir tariftir, cok da begenilir ellerine saglik.
YanıtlaSilTeşekkür ederim.Evet çok beğeniliyor.En çok beğenenlerden birisi de benim...
SilSize de merhaba :) Hoşgeldiniz...
YanıtlaSilellerinize saglık.nefis görünüyor.haftasonu kahvaltılarının vazgeçilmezi olacak sanırım:))
YanıtlaSilTeşekkür ederim...Sevgilerimle...
SilSon derece pratik bir tarif harika, ellerinize sağlık. Çalışınca bu tarz pratik tarifler çok daha önem kazanıyor gerçekten.
YanıtlaSilTeşekkürler.Yaşasın pratik tarifler...
Silçok güzel yapımı pratik, görüntü çok hoş ,en kısa zamanda deneyip tadına da bakacağım teşekkürler
YanıtlaSilGüzel yorumunuz için çok teşekkür ederim. Tadını da severseniz umarım. Sevgiler...
Sil