19 Aralık 2013 Perşembe

Muhteşem İkili Omo&Yumoş Sensitive


Geçen gün, muhteşem ikili omo&yumoş sensitive tarafından gönderilen oldukça güzel bir hediye aldım. Çok şık bir valiz içerisinde gönderilen, hipoalerjenik omo sıvı deterjan ve yine hassas ciltler için hipoalerjenik yumoş ikilisi.
Omo çamaşır deterjanı, bizim evde çocukluğumdan bu yana kullanılan yegane deterjandır diyebilirim. Bu konuda, ailecek oldukça hassas bir cilt yapısına sahip olmamız ve omo deterjanının leke çıkarmaktaki üstün başarısı da oldukça önemli bir etken. Şimdi ise aynı durum bizim kuzular için de geçerli. O yüzden çocuklarımın nazik tenlerine özen göstererek üretilen omo ve yine aynı hassasiyet ile çamaşırlarımıza yumuşacık bir dokunuş yapan yumoş ikilisini severek kullanmaya devam edeceğim.
Ayrıca valizi açtığımda karşılaştığım güzel not ve hediyelerden dolayı omo ve yumoş sensitive ikilisine bir kez daha teşekkür ediyorum.


Omo ve Yumoş Sensitive tarafından hazırlanan “Bebeğim ve Ben” mobil uygulaması, hem yeni anneler hem de anne adayları için geliştirildi! Siz de Bebeğim ve Ben uygulamasını indirerek doğum öncesi ve doğum sonrası için pratik bilgileri öğrenebilir ve uzman doktorlara sorularınızı yöneltebilirsiniz!

Tüm annelere ve anne adaylarına özel bu uygulamayı http://bit.ly/1e3LFbw  linkinden telefonunuza yükleyebilirsiniz.

Yumoş        sayfası         : www.yumos.com
Facebook                       : www.facebook.com/YumosTurkiye 
Twitter                            : twitter.com/YumosTR

“Muhteşem İkili”
Facebook Uygulaması  : apps.facebook.com/yumosmuhtesemikili/
OmoKadınlarKulübü      : www.omokadinlarkulubu.com

1 yorum:

  1. İki çocuk annesi olarak bende kullanıyorum. Güzel bir hediye

    YanıtlaSil